x

Rapoo MT550 Muis

€19,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rapoo MT550 Multi-mode Draadloze Muis

Beschrijving:
Een volledig optische sensor van 600 tot 1600 dpi, Multi-mode verbinding en nano ontvanger. Hiermee is de MT550 Multi-Mode Draadloze Muis van Rapoo uitgerust. De Multi-mode verbinding is het belangrijkste kenmerk van de muis. Deze verbinding bestaat uit een betrouwbare 2.4 GHz draadloze transmissie en Bluetooth 3.0 of Bluetooth 4.0.

Je kunt tot maximaal 4 apparaten tegelijkertijd verbinden met deze draadloze muis. Tussen deze apparaten is het gemakkelijk om te schakelen. Dit maakt de MT550 Multi-mode Draadloze Muis ideaal voor multitasking.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €40,-
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop