x

Rapoo MT750S Multi-Mode draadloze laser muis

€24,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rapoo MT750S Multi-Mode draadloze laser muis

Beschrijving:
De Rapoo MT750S Multi-Mode draadloze laser muis is een geavanceerde draadloze muis voorzien van twee scroll wielen, 6 knoppen en een nauwkeurige navigatie dankzij de laser sensor met verstelbare 3200 DPI.
Daarnaast biedt het een slimme schakelaar waarmee je je muis kunt blijven gebruiken ongeacht het tekort aan USB-poorten of het verlies van de ontvanger. De slimme schakelaar schakelt tussen Bluetooth 3.0, 4.0 en 2.4G en zorgt voor een stabiele draadloze verbinding.
De MT750S muis maakt het ook mogelijk om tegelijkertijd op maximaal drie apparaten te worden aangesloten. Tussen deze onderlinge apparaten is daarna gemakkelijk te schakelen. Hierdoor wordt ingewikkeld cross-platform gebruik vereenvoudigt en voldoet het aan de multi-tasking eisen.
Je hoeft niet bang te zijn dat de batterij op raakt, de muis heeft een Lithium accu die 30 dagen lang meegaat en kan worden opgeladen via een USB kabel.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €45,-
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop