x

Rapoo N6200 Muis

€ 14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rapoo N6200 Muis

Beschrijving:
De Rapoo N6200 is een muis die comfort combineert met uiterste precisie. De optische sensor heeft vier verschillende niveaus van 600 tot 2100 dpi. Daarnaast beschikt deze muis over vijf functietoetsen en zorgt hij met een goede grip voor nauwkeurige navigatie door websites en documenten. Installatie van de Rapoo N6200 gaat uiterst eenvoudig want je hoeft hem enkel aan te sluiten op een USB-poort.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €14,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop