x

Rotel RB-1072 Stereo Versterker

€249,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rotel RB-1072 Stereo Versterker

Beschrijving:
Eindversterker (2-kanaals) Rotel - 10 serie
Kanalen Stereo (2 kanalen)
Vermogen (8 ohm) per kanaal 100 watt
Versterkingklasse klasse D

Hoewel compact van formaat op slechts 2-3 / 8 "hoog, is er niets kleins aan deze versterker. Het is krachtig, verfijnd en wordt gekenmerkt door een gevoel van snelheid, diepte en transparantie dat het onderscheidt van de concurrentie. De ingenieurs van Rotel hebben ons Balanced Design Concept (BDC) methodisch toegepast om een ​​zeer indrukwekkend ontwerp te maken.

De RB-1072 beschikt over innovatieve techniek die het geluid van vroege klasse D-versterkers heeft getransformeerd van minder dan geweldige producten naar echte audiofiele componenten. Twee van deze ontwerpprestaties zijn * MECC (Multivariable Enhanced Cascade Control) en * COM (Controlled Oscillation Modulation) die de pulsamplitude en pulstimingfouten aanzienlijk verminderen. Samen hebben deze technologische oplossingen, samen met Rotel's BDC, de toekomst van vermogensversterking helpen veranderen en hebben klasse D-schakelversterkers hun volledige potentieel van hoog vermogen, lage warmte, verminderde chassisgrootte en eersteklas geluid kunnen benutten.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €249,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop