x

Rotel RSX-1056 | Surround Receiver | 75W

€ 179,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rotel RSX-1056 | Surround Receiver | 175W

Beschrijving:
Rotel surround receiver in gebruikte, maar goed werkende staat. Zonder afstandsbediiening.

Het krachtige versterkergedeelte stelt een volledige 75 watt RMS per kanaal tot uw beschikking (dat wil zeggen met alle vijf de kanalen gelijktijdig aangestuurd van 20 Hz tot 20 kHz met niet meer dan 0,05% THD!). In de echte wereld is dit veel meer vermogen dan u zult vinden in andere producten die alleen tweekanaalsbeoordelingen bieden. Natuurlijk helpt een uitstekend ontwerp van de voeding hier, evenals een zorgvuldige evaluatie en selectie van onderdelen. Maar dat is gewoon onderdeel van Rotel's Balanced Design-erfgoed.
Ook gemak is Rotel niet vergeten. De RSX-1056 biedt analoge en digitale aansluitingen voor maximaal zeven extra componenten. Met de RSX-1056 kunt u zelfs ingangen opnieuw labelen, ingangen toewijzen, geavanceerd basbeheer uitvoeren en kanalen egaliseren.
(overgenomen van de Rotel-website)

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €179,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop