x

Samson Concert 88 16-channel | Draadloze Microfoon

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samson Concert 88 16-channel | Draadloze Microfoon

Beschrijving:
De Samson Concert 88 Handheld bestaat uit een draadloze handheld-microfoon/zender en ontvanger. De ontvanger van dit UHF-systeem laat u kiezen uit 8 frequenties. U kunt vier Concert 88-systemen tegelijk gebruiken. U stelt het kanaal van de zender en ontvanger eenvoudig in met de automatische infrarood frequentie-afstemming. De helder klinkende Q6 dynamische zender-microfoon is geschikt voor zang en spraak en werkt tot wel 8 uur op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd).

Met een Samson Concert 88-systeem mag u rekenen op een bereik tot 90 meter. De ontvanger selecteert daarbij altijd het sterkste van twee signalen ('true diversity'). Mede hierdoor wordt een optimale signaal-overdracht tot stand gebracht. Mocht u onverhoopt buiten het bereik komen, dan onderdrukt het systeem onmiddellijk eventuele storingen dankzij de Tone Key- en Auto Mute-functies.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop