x

Samsung Galaxy A32 128GB 5G

€ 149,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy A32 128GB 5G

Beschrijving:
48 megapixel camera, 4k videokwaliteit
6.5 inch TFT scherm
128 GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
5000 mAh accucapaciteit
5G

Op de voorkant zit een groot 6.5-inch display met smalle schermranden. De 13 megapixel-selfiecamera zit verwerkt in de druppelvormige uitsparing van het display.
De vier verschillende camera’s aan de achterkant van de A32 zorgen ervoor dat je in bijna elke situatie wel mooie foto’s maakt. De hoofdlens heeft een resolutie van wel 48 megapixel, waardoor de foto’s die je hiermee schiet echt haarscherp zijn. Met de macrolens maak je enorm gedetailleerde close-ups.

De ultragroothoeklens geeft een veel breder beeld waardoor meer in één keer op de foto staat. Dit is bijvoorbeeld bij grote groepsfoto’s erg handig! De vierde lens is een dieptesensor. Met die diepte-informatie wordt het mogelijk om de achtergrond van je foto’s zonder moeite wazig te maken.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop