x

Samsung Galaxy A52 128GB | 5G | Nette Staat

€ 249,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy A52 128GB | 5G | Nette Staat

Beschrijving:
64 megapixel camera, 4k videokwaliteit
6.5 inch AMOLED scherm
128 GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
Water- en stofbestendig (IP67)
5G

De Galaxy A52 heeft een 6.5 inch AMOLED-display. Hierdoor spatten kleuren van het scherm af en zwartwaarden zijn ook echt zwart. De schermranden zijn vooral aan de zijkanten lekker klein, waardoor de telefoon toch handzaam is. Het display heeft een full-HD resolutie.
Aan de achterkant van de Galaxy A52 zitten vier verschillende lenzen, naast de 64 megapixel primaire camera ook een ultragroothoek- en macrolens, en een dieptesensor. De primaire lens beschikt over accurate autofocus met Phase Detection-technologie, waardoor je beeld altijd lekker scherp is.
De ultragroothoeklens maakt foto’s met een bijzonder brede hoek, waardoor je bijvoorbeeld bij grote groepsfoto’s toch iedereen in beeld krijgt. De macrolens maakt ook van dichtbij lekker gedetailleerde kiekjes, waarmee je mooie close-ups maakt. De dieptesensor zorgt voor een scherptediepte-effect bij portretfoto’s.

De accu van de A52 is vrij groot, waardoor de telefoon lekker lang mee gaat. Op één batterijlading gaat de smartphone minstens een dag mee. Opladen gaat ook vlot, dankzij de ondersteuning voor snelladen.


Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €479,-
Bij ons: €249,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop