x

Samsung Galaxy Note 20 5G 256GB Mystic Grey NIEUW

€799,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy Note 20 5G 256GB Mystic Grey NIEUW

Beschrijving:
Schermdiagonaal    6,7 inch
Processor Samsung   Exynos 990
Kloksnelheid primaire processor    2,7 GHz
Aantal primaire processor kernen    Octa core (8)
Totale opslagcapaciteit    256 GB
Intern werkgeheugen (RAM)    8 GB
IP-certificering   IP68
Touchscreen
Full HD (1080p)
Schermtype    AMOLED
Krasbestendig
Type Gorilla Glass 5

Met de Samsung Galaxy Note20 behaal je ultieme balans tussen work en play. Een smartphone waarmee je productief bent op je werk en waarmee je je maximaal kunt ontspannen in je vrije tijd. Galaxy Note20 heeft een slimme batterij met een capaciteit van 4300 mAh voor langdurige power. Houd overdag een conference call of geef een online les.  De Galaxy Note20 staat voor je klaar met vier professionele camera's om al je herinneringen vast te leggen. Speel je je favoriete games waar je maar wilt, of kijk een film op het 6,7-inch display.

Met de S Pen in de Galaxy Note20 wordt jouw productiviteit nóg beter! Maak snelle aantekeningen met het gevoel en de precisie van schrijven op papier dankzij de verbluffende reactiesnelheid van 26ms. Gebruik daarnaast jouw S Pen als afstandsbediening in Dex mode voor het wisselen van slides tijdens een presentatie of het pauzeren van een video.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €900,-
Bij ons: €799,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop