x

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB

€ 449,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB

Beschrijving:
16 megapixel camera, 4k videokwaliteit
6.8 inch Dynamic AMOLED scherm
256 GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
Water- en stofbestendig (IP68)

Deze Galaxy Note 10+ is voorzien van een AMOLED-scherm met een diagonaal van 6.8 inch en een hoge resolutie. Een film op Netflix, gemaakte vakantiefoto’s of een website, alles wordt kleurrijk en scherp weergegeven.

Het Infinity Display van deze Note 10+ heeft een verborgen vingerafdrukscanner. Deze werkt door middel van ultrasoon geluid, waarbij kleine geluidsgolven worden gebruikt om je vinger te checken. Deze techniek werkt snel, secuur en ook met wat natte vingers.

De Note 10 Plus heeft een enkele frontcamera aan boord met een resolutie van 10 megapixels. Genoeg dus voor een scherpe selfie of om te videobellen. Op de achterkant zijn drie camera’s aanwezig en ook vind je daar een dieptesensor, die niet op de normale Note 10 te vinden is. Die wordt gebruikt voor Live Focus bij video’s, waarbij het onderwerp scherp is en de achtergrond wat vervaagd, of bij augmented reality-doeleinden.
Het toestel is ook voorzien van een wijdhoeklensje en zoommogelijkheden, zodat je in elke situatie een prachtige foto schiet!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €845,-
Bij ons: €449,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop