x

Samsung Galaxy Note 8 S Pen Goud

€ 24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy Note 8 S Pen Goud

Beschrijving:
De Galaxy Note 8 S Pen Gold is speciaal door Samsung ontworpen voor gebruik met de Samsung Galaxy Note 8. Het ontwerp van deze gouden S Pen is niet alleen stijlvol maar ook zeer ergonomisch, waardoor het pennetje prettig in de hand ligt. De mogelijkheden van de S Pen zijn bovendien ongekend! Dankzij slimme aanraaktechnologie wordt de lijn die je tekent dikker als je harder drukt. Dat maakt de pen zeer accuraat en geschikt voor superprecies teken- en schrijfwerk. Bovendien kun je met het knopje op de pen makkelijk en snel je favoriete apps openen. De pen beschikt ook over een speciale technologie waardoor de stylus al herkend wordt vóórdat je het scherm aanraakt. Daardoor zie je precies waar je de pen gaat plaatsen en kun je, als je dat wilt, zelfs tekenen zonder dat je het scherm aanraakt. Dankzij een reeks aan leuke en handige apps voor de Note 8 komt je S Pen Gold echt tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan verschillende teken- en schrijfapps, maar ook professionele foto- en videobewerkingssoftware waarbij de accuraatheid van de S Pen zeer goed van pas kan komen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €52,-
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop