x

Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB S20+

€ 349,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB S20+

Beschrijving:
64 megapixel camera, 8k videokwaliteit
6.7 inch AMOLED scherm
128 GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
Water- en stofbestendig (IP68)
5G

De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixels zodat je alles scherp vastlegt. Daarnaast beschikt hij over een groothoeklens. Hiermee leg je meer vast van je onderwerp, wat handig is bij een grote groep mensen of een landschap. Met de derde lens kun je tot 5 keer optisch zoomen. Hierbij ontstaat er geen kwaliteitsverlies. Als laatste heeft hij een dieptesensor, waarmee je een scherptediepte-effect kunt toepassen op foto’s. Hierbij is het onderwerp scherp in beeld en wordt de achtergrond wazig gemaakt.
Ideaal dus als je veel fotografeert. Daarnaast beschikt de S20+ over een prachtig 6.7-inchscherm zodat je optimaal geniet van media. Onder de motorkap zit een Samsung Exynos 990-processor en 8GB werkgeheugen.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €713,-,-
Bij ons: €349,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop