x

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB

€ 499,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB

Beschrijving:
6.7 inch Full HD+ Dynamic AMOLED
128 GB opslagruimte
Triple camera: 12 MP hoofdcamera, 64 MP telelens en 12 MP groothoeklens
4.800 mAh batterijcapaciteit
48 - 120 Hz verversingssnelheid
Samsung Exynos 2100 processor

De S21+ is uitgerust met indrukwekkende specificaties, zoals een drievoudige camera setup en een krachtige processor. De batterij gaat de hele dag mee op één lading.

Het display van deze telefoon heeft een afmeting van 6.7 inch. Dankzij de hoge resolutie en de AMOLED-technologie komen beelden scherp en levendig naar voren. Het toestel heeft dunne en platte schermranden, zodat de gehele voorkant wordt benut als scherm.

Op de achterkant is de S21+ uitgerust met drie lenzen. De ultra wijdhoeklens legt een bredere kijkhoek vast, handig voor bij landschappen of groepen mensen. Met de telefotolens zoom je tot drie keer in. Op de voorkant zit de camera in het display, in een gaatje bovenin het scherm.

De S21-serie krijgt geen oplader meegeleverd, alleen een snoertje. Het is mogelijk om de adapter van je vorige telefoon te gebruiken, of je schaft er eentje los aan. Ook krijg je niet langer oordopjes meegeleverd, omdat Samsung ervan uitgaat dat je deze al hebt.

Dit product is in mooie staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €810,-
Bij ons: €499,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop