x

Samsung Galaxy S5 Neo 16GB

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy S5 Neo 16GB

Beschrijving:
5.1 inch touchscreen met Gorilla Glass
16 megapixel camera en 1080p video-opname
Ondersteuning voor 4G-internet
Stof en waterbestendig (IP67)

De Samsung Galaxy S5 Neo is de verbeterde variant van de gewone Galaxy S5. Het toestel heeft onder andere een verbeterde processor en draait op een nieuwere versie van het besturingssysteem Android. Net zoals de S5 heeft de S5 Neo een erg mooie 5.1 inch display met hoge resolutie, namelijk 1920x1080 pixels. Hierdoor zijn de beelden haarscherp en door de Super AMOLED-display zijn kleuren ook nog eens erg fel; de kleur zwart is bijvoorbeeld echt zwart. De Samsung S5 Neo heeft een opslaggeheugen van 16GB, hier kun je al je muziek, applicaties en foto’s in opslaan. Dit geheugen kan eventueel worden uitgebreid met een micro-SD kaartje. De S5 Neo heeft een IP-67 certificering meegekregen. Dit houdt in dat het toestel stofdicht en waterbestendig is.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop