x

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Blauw

€ 139,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Blauw

Beschrijving:
5.1 inch touchscreen
16 megapixel camera en 4k video-opname
Ondersteuning voor 4G-internet
32 GB opslaggeheugen

De Samsung Galaxy S6 Edge heeft een heel bijzondere feature: de gebogen rand aan de zijkant. Dit is niet alleen een toevoeging aan het uiterlijk van de smartphone, maar ook aan de functionaliteit. U kunt onder andere notificaties snel bekijken, de tijd zien en applicaties plaatsen aan de zijkant. Zo kunt u een snelle blik werpen op het toestel als deze vergrendeld is. Het scherm heeft een diagonaal van 5.1 inch en een resolutie van 2560x1440 pixels. Deze resolutie staat gelijk aan een Quad HD-resolutie, wat waanzinnige details en veel helderheid oplevert. Beelden komen met de Galaxy S6 Edge écht tot leven!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Bij ons: €139,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren