x

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8GB Wifi

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8GB Wifi

Beschrijving:
Full HD beeldscherm 7 inch
Dual-core processor met een snelheid van 1,0 GHz
1 GB werkgeheugen
Geheugenopslag van 8GB, ujitbreidbaar tot 64GB
Camera 1,3 MP

Het touchscreen van de Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) heeft een afmeting van 7 inch. Dat is ongeveer 17,78 cm. De resolutie van het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) is 1024 x 600. De pixeldichheid is 170 pixels per inch. Deze Android tablet-computer kan Full HD (1080p) video’s weergeven. Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) is capacitief voor een snellere en betere herkenning van je vingeraanrakingen.

De motor van de Galaxy Tab 3 (7.0) van Samsung is een dual-core processor met een snelheid van 1.000 MHz, oftewel 1,0 GHz. Dit systeem wordt ondersteund door 1 GB werkgeheugen. De geheugenopslag is 8GB. Breid met een MicroSD-kaartje het geheugen zelf uit. Het maximum extra geheugen is 64 GB.

Je kunt met de Samsung Galaxy Tab 3 7 foto’s en video’s maken met een frontcam. Deze heeft een resolutie van 1,3 megapixel. Je kunt foto’s en video’s schieten met een camera die je aan de achterkant vindt. Deze camera heeft een resolutie van 3 megapixel.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop