x

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 8GB

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 8GB

Beschrijving:
De tablet is uitgerust met een krachtige 1,2 GHz Quad Core processor voor nog meer power. Open eenvoudig apps, navigeer soepel op het web en speel diverse multimedia af – het switchen tussen verschillen taken zoals apps verloopt heel vloeiend. De krachtige 4 000 mAh batterij zorgt ervoor dat je nog langer van je entertainment kunt genieten. Het 7.0 inch scherm biedt genoeg ruimte om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Met Multi Window open je bijvoorbeeld tijdens het typen van een mail een internetbrowser om iets tegelijkertijd op te zoeken. De 16:10 verhouding is ideaal voor multimedia zoals films en games.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren