x

Samsung Galaxy Watch 42mm rose goud

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy Watch 42mm rose goud

Beschrijving:
De Galaxy Watch kan de hartslag meten en zes activiteiten volgen tijdens het sporten. Selecteer meer om tot 39+ soorten activiteiten te meten en meer als u van de ene naar de andere gaat.
Met Samsung Health kun je de bestaande functies van Galaxy Watch uitbreiden om je gezondheid nog gedetailleerder bij te houden en vast te leggen, inclusief hartslag en calorieën.
Galaxy Watch houdt de slaapkwaliteit bij en maakt een logboek met 4 slaapfasen. Het bewaakt ook het stressniveau te verlagen door middel van begeleide ademhaling.

Deze watch is in goede staat.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop