x

Samsung GW-T420XN Soundbar

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung GW-T420XN Soundbar

Beschrijving:
De HW-T420 is naadloos te integreren in het Samsung-ecosysteem. Neem het One Remote Control-protocol, waarmee je via de afstandsbediening van je Samsung-televisie gemakkelijk de belangrijkste functies van deze soundbar bedient. Belangrijker echter nog is het geluid: het apparaat beschikt over een 6,5 inch subwoofer, die met een totaal vermogen van 150 Watt lekker krachtig klinkt zonder in te leveren op helderheid. En met Cross-Talk Cancellation verwijdert de soundbar storende achtergrondgeluiden zodat je helder geluid krijgt uit de juiste richting. Fijn voor gamers: met Game Mode wordt het geluidsprofiel automatisch aangepast aan de game die je speelt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €115,-
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop