x

Scarface The World Is Yours Xbox

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Scarface The World Is Yours Xbox

Beschrijving:
De basisgameplay en spelmechanismen vallen in het subgenre van Grand Theft Auto-klonen. Als zodanig kan de speler voertuigen (auto's en boten) besturen, te voet over de kaart bewegen, communiceren met zowel vijandige als niet-vijandige burgers en NPC's, deelnemen aan primaire en submissies en een verscheidenheid aan wapens hanteren: pistolen, machinepistolen, jachtgeweren, aanvalsgeweren, een sluipschuttersgeweer, een raketwerper, een kettingzaag en verschillende contactwapens, zoals pijpen en machetes. In afwijking van de meeste spellen in Grand Theft Auto-stijl, kan Tony geen onschuldige mensen doden. Als de speler een niet-agressief doelwit probeert te schieten of aan te vallen, zal Tony weigeren de actie uit te voeren; als de speler een onschuldig persoon met een auto probeert te raken, raken ze alleen gewond. Dit sluit aan bij de weigering van het personage om onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te doden. Naarmate het spel vordert, krijgt de speler toegang tot enkele van Tony's werknemers terwijl hij zijn imperium weer opbouwt: een chauffeur, een bootpiloot die grotere hoeveelheden cocaïne kan smokkelen, een wapenhandelaar die wapens kan leveren, een handhaver om Tony's te beschermen. bedrijven en valt die van zijn rivalen aan, en een huurmoordenaar die andere gangsters en dealers kan uitschakelen.

De game is geen directe bewerking van de film uit 1983, geregisseerd door Brian De Palma, maar is in plaats daarvan een vervolg op grote lijnen dat het einde van de film verandert, zodat Tony Montana (oorspronkelijk gespeeld door Al Pacino) overleeft en wraak wil nemen op degenen die hem uit de macht hebben verdreven door zijn drugsimperium in Miami te herstellen. De game bevat de gelijkenis van Al Pacino in het personage van Montana, maar Pacino vertolkt het personage niet, omdat hij en de producers van de game vonden dat zijn stem te veel was veranderd sinds de film in 1983 werd uitgebracht. In plaats daarvan wordt Montana ingesproken door André Sogliuzzo, die persoonlijk door Pacino zelf is uitgekozen. Acteurs uit de originele film die stemwerk voor de game hebben gedaan, zijn onder meer Steven Bauer, Robert Loggia en Al Israel.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop