x

Sennheiser Epos GSX 300 | Externe USB Geluidskaart

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sennheiser Epos GSX 300 | Externe USB Geluidskaart

Beschrijving:
Met de GSX 300 Gaming Series externe USB geluidskaart upgrade je je audio en gebruik je niet langer het ingebouwde geluid uit je pc. Je hoeft je gaming-installatie niet uit elkaar te halen; de externe geluidskaart is een handige plug-in tussen je gaming-headset en je PC.

De GSX 300 met door EPOS ontwikkelde audio biedt hoge resolutie 24 bit/96 kHz stereo of 16 bit/48 kHz 7.1 surround sound (met onze eigen EPOS Gaming Suite) voor akoestische helderheid en nauwkeurigheid.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €75,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop