x

Sigma 10-20mm F/4.0-5.6 EX DC HSM Canon | Objectief

€ 145,-

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sigma 10-20mm F/4.0-5.6 EX DC HSM Canon | Objectief

Beschrijving:
De Sigma 10-20mm f/4.0-5.6 EX DC HSM is een groothoekobjectief met zoom. Door de grote beeldhoek leg je eenvoudig uitgestrekte landschappen en hoge architectuur vast. Het objectief beschikt over interne focus. Het voorste lenselement beweegt niet tijdens het focussen waardoor je gebruik kunt maken van speciale filters, zoals een verloopfilter. Dit Sigma-objectief is voorzien van een Hyper Sonic Motor. Met deze scherpstelmotor bepaal je snel en geruisloos je focuspunt.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €159,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop