x

Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 DC macro | Canon Objectief

€ 159,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 DC macro | Canon Objectief

Beschrijving:
De Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 lens is een standaardzoomlens met groot diafragma voor digitale SLR-camera's met een APS-C-formaat beeldsensor.

Deze lens heeft een minimale scherpstelafstand van 20 cm (7,9") over het gehele zoombereik. De maximale vergroting van 1:2,3 maakt close-upfotografie mogelijk zoals een macrolens. Het nieuwe lensontwerp en de meerlaagse lenscoating verminderen overstraling en nevenbeelden, die is een veelvoorkomend probleem bij digitale camera's.Een speciale lens met lage dispersie (SLD) en twee asferische lenselementen bieden een uitstekende correctie voor alle soorten aberraties en produceren een hoog niveau van optische prestaties over het gehele zoombereik.

Deze lens biedt een groot diafragma van f/2.8 bij een groothoek van 17 mm en is toch compact, met een totale lengte van 82,5 mm (3,2") en een diameter van 79 mm (3,1"). Het presteert uitstekend, zelfs bij relatief weinig licht binnenshuis of in de schemering.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €159,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop