x

Sitecom USB-C to 3.5mm Audio Adapter | CN-396

€ 14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sitecom USB-C to 3.5mm Audio Adapter | CN-396

Beschrijving:
Met de CN-396 USB-C naar 3,5 mm audio-adapter kunt u uw bedrade oordopjes of hoofdtelefoon aansluiten op uw USB-C-apparaat zonder 3,5 mm audiopoort en deze tegelijkertijd opladen.

Gebruik de audio-adapter om apparaten die een standaard 3,5 mm-audiostekker gebruiken, zoals oordopjes, hoofdtelefoons of luidsprekers, aan te sluiten op uw USB-C-apparaten en deze tegelijkertijd op te laden met USB-C Power Delivery (PD) tot 100 W. De ingebouwde digitaal-naar-analoogomzetter (DAC) voert 16-bits/48kHz-audio met hoge resolutie uit.

De CN-396 USB-C naar 3,5 mm audio-adapter met USB-C Power Delivery is de perfecte metgezel voor uw USB-C-apparaten zonder hoofdtelefoonaansluiting, zoals uw smartphone of tablet. Het heeft een flexibele kabel van 10 cm en een aluminium behuizing.

De CN-396 USB-C naar 3,5 mm audio-adapter met USB-C Power Delivery is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen extra stuurprogrammasoftware nodig is, zodat u snel aan de slag kunt.Sluit uw apparaten met een standaard 3,5 mm audiostekker aan op uw USB-C-apparaat en laad het tegelijkertijd op

1 x USB Type-C-ingang
1 x 3,5 mm audio-uitgang
Digitaal-naar-analoogomzetter (DAC)
Ondersteunt 16-bit/48kHz
USB- C PD-ingang: 100W max. (20V/5A)
Plug & Play, geen driversoftware nodig
10 cm kabel

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €25,-
Bij ons: €14,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop