x

Smartwares Camera Systeem | CS96DVR | IP Camera C923IP

€ 119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Smartwares Camera Systeem | C923IP | CS96DVR

Beschrijving:
Dit Smartwares CS96DVR/3 digitaal camerasysteem, bestaande uit een 7” touch screen en 1 camera, is geschikt voor het op een eenvoudige manier bekijken van beveiligingsbeelden. Je kunt de beelden bekijken op het meegeleverde 7” touch screen, maar het is ook mogelijk om de beelden op je smartphone te bekijken met behulp van de (gratis) app. Dit CS96DVR camerasysteem ondersteunt tot 4 camera’s tegelijkertijd waarbij het ook mogelijk is om deze alle vier tegelijk te bekijken (quad scherm functie). Als je wilt kan je het systeem dus nog uitbreiden met 3 camera’s.

Met de Smartwares IP buiten camera C923IP kun je gemakkelijk live beveiligingsbeelden bekijken op je laptop of smartphone of zelfs later terugkijken. Je kan de camera zowel draadloos (WiFi) als bedraad (LAN) aansluiten op je computernetwerk. Ook is er een app beschikbaar voor je smartphone, waardoor je beveiligingsbeelden live kan checken. De camera beschikt over infraroodlicht waardoor een 's nachts ook goed beeld is. De camera kan zo worden ingesteld dat hij als hij beweging detecteert een screenshot stuurt via je mail.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop