x

Sony CyberShot DSC-HX60 Compact Camera

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony CyberShot DSC-HX60 Compact Camera

Beschrijving:
Megapixels: 20,4 megapixel
Optische zoom: 30x
Wifi: Ja
Videoresolutie: Full HD (1080p)

De Sony CyberShot DSC-HX60 is uitgerust met 20,4 megapixels Exmor RS-CMOS-sensor, 30x optische zoom en BIONZ X-processor voor een snelle beeldverwerking. Dankzij het 24 mm groothoekobjectief past er meer op een scherm, handig voor landschappen en groepsfoto’s. Bovendien maak je met de Intelligent Sweep Panorama functie automatisch een panoramafoto van een reeks snel genomen foto’s.

De DSC-HX60 heeft verder een 3-inch Clear Photo LCD-scherm met hoge resolutie en is voorzien van een Multi interface shoe waarop je verschillende accessoires kunt aansluiten zoals een externe flitsers, studiomicrofoons of elektronische zoekers. Met één druk op de knop maak je heldere en scherpe Full HD-films, die eenvoudig op je televisie afgespeeld kunnen worden. Tot slot heeft de DSC-HX60 een ingebouwde wifi-functie waarmee je de foto’s en video’s draadloos kunt delen.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop