x

Sony DSC-HX300 Cybershot 20.4MP

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony DSC-HX300 Cybershot 20.4MP

Beschrijving:
Exmor R® CMOS-sensor met 20,4 megapixels
Lens met 50x optische zoom
SteadyShot vermindert ruis, zelfs bij weinig licht
Full HD-videofunctionaliteit voor prachtige video's
Met Sweep Panorama de hele scène vastleggen

De Sony Cyber-shot DSC-HX300V compactcamera geeft u veel vrijheid. U kunt met de handmatige bediening net als bij een spiegelreflexcamera zelf de juiste instellingen bepalen. Ideaal voor het fotograferen van al uw belevenissen. Haal het te fotograferen moment nog dichterbij met de Zeiss Vario-Sonnar® T*-lens met 50x optische zoom en Optical SteadyShot.

Maak gedetailleerde, vloeiende en levensechte video's in Full HD met maar liefst 30 frames per seconde. Of kies voor een mp4-indeling die u eenvoudig kunt bewerken en uploaden.

Met Sweep Panorama maakt u groothoekpanoramafoto's. U beweegt de camera simpelweg over de scène. De camera voegt een reeks snelle beelden samen tot een panoramische foto.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €460,-
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop