x

Sony DSLR-A290 Spiegelreflex Camera

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony DSLR-A290 Spiegelreflex Camera/b>

Beschrijving:
Met de lichte, compacte Sony DSLR-A290 digitale spiegelreflexcamera geniet je van uitstekende beeldkwaliteit en de vele creatieve functies. De SteadyShot vermindert camerabewegingen als je de camera in je hand houdt. Dit is ideaal voor sfeerfoto's met weinig licht en sterk ingezoomde foto's als je geen statief bij de hand hebt.

De BIONZ-processor zorgt voor snelle reactietijden en kan grote hoeveelheden digitale informatie van de camerasensor verwerken. Met de 14,2 effectieve megapixels en een scherm van 6,9 cm zorgt deze digitale camera voor gedetailleerde beelden.

9246 clicks
14,2-megapixelsensor
mini-hdmi-uitgang
9-puntsfocussysteem
2,7"-lcd scherm
inclusief 18-55mm-F/3.5-5.6-lens

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop