x

Sony MDS-J330 Minidisc Recorder

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony MDS-J330 Minidisc Recorder

Beschrijving:
Wanneer je digitale audio-opnamen maakt van digitale media zoals CD’s, MD’s en DAT-cassettes, verkrijg je kopieën van zeer hoge kwaliteit aangezien de muziek digitaal wordt verwerkt. Om muziek waarop auteursrechten rusten te beschermen, is deze minidisc-recorder uitgerust met het SCMS één-generatie kopieersysteem, waarbij u een digitaal opgenomen bron eenmaal digitaal-naar-digitaal kunt kopiëren, maar dan niet nogmaals de kopie digitaal kunt
kopiëren.

Je kunt muziekstuknummers zowel handmatig als automatisch aanbrengen. Door op specifieke punten muziekstuknummers aan te brengen, kun je de muziekstukken later snel terugvinden en tevens op gemakkelijke wijze montage van de gemaakte opnamen uitvoeren.

Montagefuncties voor het bewerken van de opgenomen minidiscs:
wissen, splitsen, samenvoegen, verplaatsen van muziekstukken
naamgeving van muziekstukken en discs

Handleiding te vinden op internet.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop