x

Sony Playstation 5 Controller

€ 44,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony Playstation 5 Controller

Beschrijving:
In combinatie met de verbeterde joysticks, haptische feedback en adaptieve triggers voel je elke dynamische vibratie en interactieve weerstand in de game die je speelt.
De PlayStation 5-controller heeft ook overeenkomsten met de PlayStation 4-controller . Zo is er een bewegingssensor geïntegreerd en kun je jouw gameplay opnemen en live delen met de rest van de wereld, al doe je dit nu met de create-knop. Deze PS5-controller beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker. Als je samen met of tegen iemand speelt, is het een optie om een bijbehorende Sony PS5-headset te gebruiken.
De batterij van deze controller laad je op via de ingebouwde USB-C-aansluiting, waar je ook een PS5-oplaadstation voor kunt gebruiken.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €75,-
Bij ons: €44,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop