x

Sony RDR-HX780 160GB HDD DVD Recorder

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony RDR-HX780 160GB HDD DVD Recorder

Beschrijving:
Met de RDR-HX780 dvd-recorder met ingebouwde harde schijf mis je nooit meer een programma. Dankzij de opslagcapaciteit van 160 GB kun je tot wel 455 uur aan televisieopnamen op je recorder bewaren. Zo is er altijd ruimte voor je favoriete programma's. De Guide+ elektronische programmagids maakt het programmeren van deze recorder kinderspel. Dankzij de vele aansluitmogelijkheden is deze recorder altijd eenvoudig aan te sluiten.

Deze recorder kan meer dan alleen televisieprogramma's opnemen. Plaats een usb-stick of cd met je eigen foto's in de recorder en verbaas jezelf met een stijlvolle diavoorstelling. Spannende overgangseffecten en leuke fotokaders maken van je foto's een professionele voorstelling voor jezelf, vrienden en familie.

Dankzij de HDMI-aansluiting is deze recorder eenvoudig op je HDTV met HDMI-poort aan te sluiten. Geniet van digitale kwaliteit en de 1080p upscalefunctie, waardoor je foto's en video's er nog beter uitzien. Met de i.Link poort sluit je eenvoudig je camcorder aan. Monteer eenvoudig je eigen opnamen en brand ze op een dvd voor vrienden en familie.

Inclusief afstandsbediening en handleiding.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop