x

Strymon Ojai Multivoeding voor Effectenpedalen

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Strymon Ojai Multivoeding voor Effectenpedalen

Beschrijving:
Voorzie uw effectpedalen van stroom door middel van de Strymon Ojai: de sterkste power supply van zijn formaat. Met een afmeting van slechts acht bij zes centimeter weet het vijf DC outputs te voorzien van liefst 500mA per output! Een uiterst betrouwbare stroombron met een schoon geluid. Dankzij het compacte design heeft u alle ruimte en flexibiliteit om (uw pedalenarsenaal) uit te breiden en uw kwaliteiten te laten groeien. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het aantal stopcontacten, want u heeft zelf voldoende aansluitingen bij zich. De Ojai is te koppelen aan zijn grote broer: de Stymon Zuma. Daarnaast kunt u ook meerdere Ojai's op elkaar aansluiten.

Het analoge circuit binnen de Ojai biedt u een dubbele isolatie. Alle negen outputkanalen zijn individueel geïsoleerd van de 24V DC-output en de 24V is geïsoleerd van het AC-stroom. Hiermee wordt een aardlus voorkomen andere AC-stroom bijgeluiden. Daarnaast beschikt de Ojai over een dubbele stroomregulering. Veel effectpedalen zijn eigenlijk ontworpen om op batterijen te werken, omdat batterijen weinig tot geen bijgeluiden produceren en niet gevoelig zijn voor aardlussen. Dit maakt de meeste pedalen niet resistent tegen de geluiden van netstroom. Echter, het 'ultra low noise'-design voorkomt dat de geluiden zich in het audiosignaal mengen. Resultaat: een schone sound van uw pedalen, die zo op hun hoogste niveau kunnen opereren.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €152,-
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop