x

Super Mario Bros | Duck Hunt | NES

€ 14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Super Mario Bros | Duck Hunt | NES

Beschrijving:
Dubbelpakket met het spel Super Mario Bros en het spel Duck Hunt.

Super Mario Bros
Het Mushroom Kingdom wordt door de reuzenschildpad King Koopa gekaapt en alle bewoners veranderen in blokken en tegenstanders. Princess Peach, de dochter van Mushroom King, is de enige die de betovering ongedaan kan maken, maar zij wordt door King Koopa ontvoerd. De Italiaanse loodgieter Mario moet haar gaan redden, zodat zij de betovering ongedaan kan maken en het Mushroom Kingdom weer vreedzaam kan leven.

De figuren worden door de speler met de gamepad bestuurd en kunnen rennen, springen, vuurballen schieten, zwemmen en bukken.

Duck Hunt
De bedoeling van het spel is om met de NES Zapper eenden of kleiduiven neer te schieten die over het scherm vliegen. Het spel kent drie speelmodi: 1 Duck (1 eend), 2 Ducks (2 eenden) en kleiduiven schieten.

In de modi van de eenden springt bij begin van elke ronde een jachthond in een veld om eenden op te jagen. Deze eenden vliegen uit het veld en moeten door de speler neergeschoten worden. Op elke eend kan er maximum drie keer worden geschoten. De speler moet minstens acht van de tien eenden neerschieten. Wordt dit doel behaald, gaat de speler naar de volgende ronde waarin de eenden telkens sneller vliegen

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €14,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop