x

T.C. Electronic Konnekt 24D Interface

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

T.C. Electronic Konnekt 24D Interface

Beschrijving:
Twee combo-ingangen op het voorpaneel combineren uitstekende kwaliteit van de microfoonvoorversterker met echte Hi-Z-gitaar-geoptimaliseerde ingangen. De lichtring geeft u gemakkelijke toegang, directe controle en visuele feedback over belangrijke parameters, rechtstreeks vanaf het voorpaneel.

Je kunt maximaal vier Konnekts op elkaar stapelen.

Als je met actieve monitoren werkt, zul je blij zijn met de analoge volumeregeling die zorgt voor een groot dynamisch bereik. Dubbele hoofdtelefoonuitgangen zijn handig als u met z'n tweeën in de studio zit en een van de hoofdtelefoonuitgangen wordt geleverd met een automatische luidsprekerdempingsfunctie.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop