x

Thrustmaster T128-x Racestuur | Incl. Pedalen

€ 119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Thrustmaster T128-x Racestuur | Incl. Pedalen

Beschrijving:

De Thrustmaster T128-X Force Feedback Racing Wheel is een krachtig racestuur dat perfect is voor PC, Xbox One en Xbox Series X. Het stuur is ontworpen door het bekende merk Thrustmaster en biedt een uitstekende race-ervaring met behulp van de geavanceerde Force Feedback technologie. Met deze technologie kunt u genieten van een realistische race-ervaring met een realistische weerstand en trillingen.

De Thrustmaster T128-X heeft een intuïtief en gemakkelijk te bedienen design, waardoor het stuur gemakkelijk te manoeuvreren is. Het stuur heeft een groot stuurwiel met een diameter van 28 cm en een rubber coating voor een comfortabele grip. Het stuur heeft ook twee metalen pedaalunits voor de rem- en gashendels.

Dit product is zo goed als nieuw, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €198,-
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop