x

Tiller - hefmobiel

€699,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Tiller® - hefmobiel

Beschrijving:
Waarom zelf nog iets optillen als een apparaat dat voor je kan doen? Voorkom overbelasting van rug en schouders. De elektrische hefmobiel van Tiller® neemt je al je tilwerk uit handen. Moeiteloos.

De standaarduitvoering heeft een steekschep om dozen en pakketten te verplaatsen en te stapelen.

Met de hefmobiel van Tiller kost tillen geen spierkracht meer. Dingen die je in je eentje nooit zou kunnen optillen, hef je met de Tiller-hefmobiel zonder moeite van hun plek. Met één druk op de knop. Dat scheelt tijd en energie. Tijd en energie die je weer in andere dingen kunt steken.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €3000,-
Bij ons: €699,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop