x

Trust GXT 344 Creon Gaming Headset

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Trust GXT 344 Creon Gaming Headset

Beschrijving:
De Trust GXT 344 Creon Gaming Headset is er voor gamers die een headset zoeken voor al hun apparaten. Dankzij de 3.5 millimeter aansluiting is de headset namelijk geschikt voor de pc, al je consoles en mobiele apparaten. De headset is geschikt voor lange speelsessies, want met de over-ear neplederen cups krijg je bij de Creon niet snel last van je oren. Daarnaast draaien de cups los van de hoofdband, zodat je ook nog met je vrienden naast je op de bank praat tijdens het gamen. Zijn de explosies te luid of de klaagzang van je tegenstanders niet luid genoeg? Via de in-line bediening heb je het volume en de mute functie van je microfoon bij de hand.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop