x

Trust Rokko Bluetooth Speaker

€ 19,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Trust Rokko Bluetooth Speaker

Beschrijving:
Met een ideaal compact formaat is de Trust Rokko Wireless Bluetooth Speaker jouw muzikale reisgenoot voor iedere trip. En met waterdichtheid en een lange batterijduur, ondersteunt de box iedere soort reis. Met tot 20 uur aan speeltijd met een volle accu, heeft de speaker een indrukwekkende batterijduur. Verdubbel het plezier door twee Rokko speakers met elkaar te linken. Makkelijk in gebruik door de draadloze verbindingsmogelijkheden.
De speaker is geschikt voor meer dan alleen muziek afspelen: dankzij de ingebouwde microfoon, is het mogelijk om je smartphone te verbinden en handsfree telefoongesprekken te voeren.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €40,-
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop