x

Turtle Beach Elite 800 gaming headset

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Turtle Beach Elite 800 gaming headset

Beschrijving:
De Elite 800 van Turtle Beach is de ultieme, 100% draadloze, actief ruisonderdrukkende gamingheadset voor PS4™ Pro, PS4™ en PS3™, met Superhuman Hearing™, DTS Headphone:X® 7.1 surround sound en nog veel meer.

*Nintendo Switch: Draadloze modellen worden ondersteund via USB-aansluiting in dockingstation. Chat beschikbaar voor games die de in-game chatfunctie ondersteunen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €216,- 
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop