x

Turtle Beach PX5 headset

€79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Turtle Beach PX5 headset

Beschrijving:
Turtle Beach noemt de Ear Force PX5 de meeste geavanceerde headset voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. En terecht! Deze draadloze headset neemt het digitale Dolby Digital- of Pro Logic IIx-signaal van jouw console en zet het met behulp van Dolby Headset-technologie om in 7.1-kanaals surround sound. Zo komt het geluid uit alle hoeken. Je hoort uit welke richting de kogels op je af komen, je hoort sluipende vijanden achter je naderen en je krijg echt het gevoel dat dat je midden in de actie zit. En natuurlijk houd je ook luid en duidelijk contact met je medespelers via voicechat. Uiteraard geniet je van uitgekiend draagcomfort en sublieme geluidskwaliteit met de Turtle Beach Ear Force PX5 Headset voor de Xbox 360 en de PS3.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop