x

Ubbink Air 2000 Indoor Vijverpomp | Nieuw

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Ubbink Air 2000 Indoor Vijverpomp | Nieuw

Beschrijving:
Geschikt voor binnen gebruik
Geschikt voor de kleinere vijver

De Ubbink luchtmembraam luchtpompen zijn erg stil maar daarnaast ook zeer krachtig. De Ubbink luchtpomp, is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte in de vijver goed op peil te houden. De pomp werkt op basis van magneten, welke de membranen op en neer laten bewegen. Hierdoor draait de motor en verpompt de pomp lucht via luchtslangen en stenen in de vijver. Dit zuurstof is van levensbelang voor de dieren en planten in uw vijver.

De Ubbink luchtpomp is gericht op een zo lang mogelijke levensduur en een optimaal resultaat. Wij adviseren daarom ook deze luchtpomp te gebruiken op een droge plek, boven het waterniveau en in een grotere (niet afgesloten ruimte). Omdat een membraan luchtpomp het beste doet wanneer de luchtslang niet te lang is (niet langer dan 4 meter) en er voldoende luchtstenen zijn (minimaal 3) op een maximale diepte van 30 centimeter, adviseren we dan ook om goed er op te letten of deze luchtpomp de ideale pomp is voor de vijver.

Technische specificaties:
Kabellengte: 3 meter
Vermogen: 20 Watt
Aansluitingen luchtslang: 1
Luchtcapaciteit: 2000 l/h
Doorstroomregelaar: Hi/Low
1 x luchtslang 5 m
1 x bruissteen

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €97,-
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop