x

Uno Drum Drumcomputer

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Uno Drum Drumcomputer

Beschrijving:
De UNO Drum is het logische vervolg op de eerder zo succesvol gelanceerde UNO Synth en heeft dan ook grotendeels dezelfde specificaties en mogelijkheden. Zoals de naam al doet vermoeden is de UNO Drum echter volledig gericht op het maken van beats. Hiervoor kun je werken met analoge en digitale klanken en uiteraard diverse effecten. Wees niet bang dat je met de UNO Drum alleen maar hiphop en house beats kunt maken - er zitten voldoende klanken en mogelijkheden op om in alle stijlen uit de voeten te kunnen.

Uit de doos komt de UNO Drum met maar liefst 100 kits waarmee je al snel te gekke beats kunt programmeren. Ook kun je gebruik maken van de 100 patterns die al ingesteld zijn, en uiteraard is het mogelijk je eigen patterns op te nemen en op te slaan. Er zijn drie mastereffecten aanwezig: analoge drive, compressor en stutter. Met de analoge drive laat je de klanken wat harder en agressief klinken en met de compressor gaan de beats wat strakker en vetter klinken. De stutter gebruik je om meer diepte en muzikaliteit in je beat te krijgen. Die muzikaliteit kun je zelf ook toevoegen tijdens het inspelen van je ritmes. De twaalf pads zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van twee zones, die velocity gevoelig zijn. Je kunt de UNO Drum stroom geven met vier AA-batterijen of via een USB-kabel verbonden aan bijvoorbeeld je laptop.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €213,-
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop