x

Vodafone Mobile Wifi Hotspot R205

€39,99

Omschrijving

Met de Vodafone Mobile Wi-Fi R205 Mobile Broadband Hotspot ben je overal verzekerd van een snelle WiFi verbinding! De HSDPA connectie zorgt ervoor dat je een downloadsnelheid tot 21.1 Mbps bereikt. Daarnaast kan je met maximaal 5 apparaten gebruik maken van het WiFi netwerk wat de hotspot creeërt. Naast een WiFi hotspot is de R205 ook als modem te gebruiken. De hotspot heeft een geintegreerde batterij en is klein en handzaam. Door het microSD slot is het geheugen met maximaal 32GB uitbreidbaar. De Hotspot is geschikt voor Windows XP/Vista/7, Mac OS 10.4 en hoger.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop