x
- € 100

VOX Starstream VSS-1 Digitale Elektrische Gitaar

€ 499,99

€ 599,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

VOX Starstream VSS-1 Digitale Elektrische Gitaar

Beschrijving:

LETOP! Alleen ophalen!

De Starstream Type 1 omvat het op batterijen werkende Vox Areos-D-modelleringscircuit. Dankzij Areos-D-modellering kon de Starstream het geluid van zevenentwintig instrumenten nabootsen.
Het modelleringscircuit repliceert de geluiden van zessnarige elektra met ofwel single-coil of humbucker-pickups, een elektrische 12-snarige, verschillende zes- en twaalfsnarige akoestiek, banjo's, sitars, een resonatorgitaar en zelfs synthgeluiden. Naast de zevenentwintig fabrieksgeluiden, stelt het Areos-D-circuit de eigenaar in staat om zes aangepaste geluiden in de gitaar te creëren en op te slaan.
Het Areos-D-modelleringscircuit bevat ook een variabel overdrive-circuit voor de elektrische modellen en een variabel digitaal reverb-effect voor de akoestische modellen.
Er word zelfs een hoofdtelefoonaansluiting meegelevert, zodat de gitarist kan genieten van alle gemodelleerde geluiden van de Starstream Type 1 zonder dat hij de gitaar op een versterker hoeft aan te sluiten.

Deze gitaar is in zeer mooie conditie.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €599,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop