x

Wii Mario Kart | Nintendo Wii

€ 24,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Wii Mario Kart | Nintendo Wii

Beschrijving:
Inclusief handleiding en hoesje.

Mario Kart Wii is een kart racespel met single-playersingleplayer- en multiplayermultiplayer-modi. De spelers controleren een van de vele selecteerbare MarioMario-franchisepersonages en nemen deel aan races of gevechten met skelters of fietsen op cursussen thematisch op locaties uit de MarioMario-franchise. Tijdens de gameplay bekijkt de speler de actie vanuit een derde persoonsperspectief dat de speler achter zijn kart volgt
Tijdens het rijden verzamelt de speler power-ups van itemitemboxen die in verschillende punten op het circuit zijn geplaatst. Met deze power-ups kan de speler tegenstanders aanvallen, waardoor ze vertragen of uit de hand lopen; verdedigen tegen dergelijke aanvallen of boosts in snelheid krijgen.

Mario Kart Wii bevat meerdere spelmodi: Grand Prix, Time Trials, Versus en Battle. Alle modi ondersteunen gameplay voor één speler; Versus en Battle ondersteunen lokale multiplayer voor maximaal vier spelers, met of zonder computergestuurde spelers. In Grand Prix neemt de speler deel aan vier drie-ronde races uit een van de acht bekers tegen elf tegenstanders. De speler krijgt aan het einde van elke race punten op basis van zijn ranglijst. Het totale aantal verzamelde punten, onder andere, bepaalt de algemene rang van de speler. De Versus-modus is vergelijkbaar met de Grand Prix, maar de gepresenteerde cursussen en items zijn configureerbaar. In Time Trials moet de speler de race snel in de snelst mogelijke tijd voltooien - er zijn geen tegenstanders of items behalve drie paddo's die aan het begin van elke race worden gegeven. De speler kan het opnemen tegen een ghostspookkarakter, dat de bewegingen van een speler nabootst van een eerdere race. In het geheugen van het Wii-systeem kunnen gegevens worden opgeslagen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop