x

Worx WX291.9 Slagschroevendraaier Body Nieuw

€54,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Worx WX291.9 Slagschroevendraaier Body Nieuw/b>

Beschrijving:
De Worx slagschroevendraaier WX291.9 beschikt over een borstelloze motortechnologie die de levensduur met 50% verlengt en biedt 25% meer vermogen plus 10 keer langere levensduur van de motor. Het metalen tandwielhuis garandeert duurzaamheid en verlengt de levensduur en de compacte en lichtgewicht ontwerp past in nauwe ruimtes. De riemclip biedt veiligheid tijdens het werk en de LED-diode verbetert de zichtbaarheid op de werkplek.

Slagen per minuut: 3200

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €109,-
Bij ons: €54,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop