x

Xbox 360 250GB Spelcomputer

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Xbox 360 250GB Spelcomputer

Beschrijving:
Met de interne 250GB harde schijf kun je van alles opslaan: van spellen en TV shows, films, muziek, afbeeldingen en trailers tot levels, demo's, en andere content die beschikbaar zijn vanaf Xbox LIVE Marketplace.

Ingebouwde Wi-Fi:
De Xbox 360 is de console met ingebouwde 802.11n Wi-Fi voor een snelle en gemakkelijke verbinding met Xbox LIVE. Downloaden of streamen van HD films, tv-afleveringen, en de games van Xbox LIVE Marketplace in 1080p en 5.1 surround sound, overal in het huis beschikbaar. Compatibel met b/g/n-netwerken.

Klaar voor Kinect:
Kinect, de nieuwe manier van games spelen. Met het toegewijde dock op de Xbox 360 past Kinect naadloos op de console!

Xbox 360 Wireless Controller:
Draadloze controller met Xbox Guide Button voor snelle, in-game toegang tot vrienden en muziek. Het heeft een bereik van maximaal 30 meter en een batterijduur van 30 uur op twee AA-batterijen.

Xbox 360 Headset:
Je strategie bespreken tijdens het spelen van games of gewoon kletsen met je vrienden op Xbox LIVE. Met de Xbox 360 Headset kan het allemaal.

Xbox Live:
Xbox LIVE brengt een hele wereld van entertainment tot je. Speel online met vrienden, en bekijk streaming films en TV van Zune en Netflix, alles in glashelder HD. Je vindt veel van je favoriete muziek van Last.fm en het vermogen om samen met vrienden op Facebook en Twitter te communiceren.

Inclusief 1 controller.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop