x

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB 5G

€ 229,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB 5G

Beschrijving:
108 megapixel camera, 1080p videokwaliteit
6.67 inch AMOLED scherm
128 GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
5.000 mAh batterij
Draadloos opladen
5G

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro heeft een mooi scherm van 6,67 inch . Ook is hij lekker snel dankzij de Qualcomm Snapdragon 695 5G-chip en maak je goede foto’s met de 108-hoofdcamera.
Omdat er een ingebouwde NFC chip aanwezig is in deze smartphone, kan je telefoon op zeer korte afstand met draadloos communiceren met andere electronische apparaten. Heb je een tekort aan opslaggeheugen en gebruik je maar 1 simkaart in je telefoon? Dan kun je een geheugenkaart plaatsen in de ingang van de 2e simkaart. Hiermee komt wel de dualsim functionaliteit te vervallen. Deze Xiaomi-smartphone beschikt nog altijd over een aux-poort.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maandent

Prijs elders/nieuwprijs totaal: €339,-
Bij ons: €229,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop