x

Xiaomi Redmi Note 9 64GB

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Xiaomi Redmi Note 9 64GB

Beschrijving:
48 megapixel camera, 1080p videokwaliteit
6.53 inch IPS-LCD scherm
64 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met Micro-sd)
5020 mAh accucapaciteit

Als je een telefoon met een geweldige camera wilt, dan is de Redmi Note 9 de beste in de middenklasse modellen. Je telefoon is altijd klaar om actie te ondernemen door de snelle processor. Daarnaast krijg je een enorme batterij welke je snel kunt opladen.
Een geheel nieuwe look is gecreëerd met de 6.53 inch beeld waar je alles nog groter en levendiger kunt bekijken. Van je favoriete films tot aan afbeeldingen van de natuur.
De Redmi Note 9 heeft een ongelofelijke 48 megapixel quad camera. Het is nu mogelijk om gedetailleerde foto’s te maken en portretten te schieten zo breed je ogen kunnen zien.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €159,-
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren