x

Yamaha MG8/2FX | 8 Kanaals Mengpaneel

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Yamaha MG8/2FX | 8 Kanaals Mengpaneel

Beschrijving:
Yamaha's MG8/2FX heeft een zeer capabele effectprocessor aan boord, die een aantal geschikte live reverbs en andere basiseffecten kan laten ritselen. Aangedreven door een externe PSU met een schroefvergrendelende connector, heeft de MG8/2FX acht hoofdingangen plus een stereoretour en een tweesporeningang, dus het is denkbaar dat je tot 12 bronnen kunt mixen.

De eerste twee kanalen zijn mono mic/line, terwijl de tweede twee (3+4 en 5+6) kunnen fungeren als mono mic of stereo line-ingangen. Er zijn nog twee line-only-ingangen beschikbaar voor kanalen 7+8, die een keuze bieden uit zowel jack- als phono-ingangen, en alle vijf kanaalstrips bevatten een driebands equalizer met een mid-band-regeling die is ingesteld op 2,5 kHz. Er is geen EQ-bypass, maar de bedieningselementen hebben een centrale pal. De hoge en lage bedieningselementen werken op respectievelijk 10 kHz en 100 Hz en alle drie de banden hebben een versterkingsbereik van ± 15 dB.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop